Overstappen op digitale werkbon: Altijd op zak

Met bouwsoftware krijgt jouw bedrijf meer inzicht en controle op jouw bouwprojecten. In de bouw is een foutloos proces van projectcommunicatie van cruciaal belang. In de bouwsoftware van Woub zit een geïntegreerde functionaliteit voor de bouw. Met onder andere projectmanagement, documentenbeheer, urenregistratie en personeelsplanning komen al jouw wensen samen in één pakket. Het doel van onze bouwsoftware is meer grip op het bouwproces van begin tot eind. 

Software voor de bouw: soorten bedrijven
De bouwsoftware van Woub is geschikt voor verschillende soorten bedrijven in de bouw. Zo maken onder andere aannemersbedrijven, dakdekkersbedrijven, hoveniersbedrijven en gebruik van de bouwsoftware van Woub. 

De bouw software is geliefd doordat bedrijven direct effect merken in de verbetering in communicatie en tijdsbesparing. De software is beschikbaar voor zowel de werkgever als werknemer en is daardoor een fijne digitale werkomgeving waarin alles terug te vinden is. Daarbij zijn aankomende projecten en planningen ook terug te vinden in de software waardoor de software zeer geschikt is voor verschillende soorten bedrijven in de bouw. 

Planning software bouw
Jouw personeel en projecten zijn eenvoudig in te plannen met de planning software bouw van Woub. Op deze manier voorkom je miscommunicaties op de werkvloer. Met de realtime personeelsplanning is iedereen direct op de hoogte van wijzigingen in de planning. Projecten zijn eenvoudig te verschuiven in het overzicht en je bepaalt zelf hoever de planning vooruit kan worden ingezien door collega’s. Op deze manier kan iedereen efficiënt werken en verminder je faalkosten aanzienlijk!

Mogelijkheden software voor de bouw
Met onze verschillende pakketten bepaal jij zelf welke soort bouw software voldoet aan jouw wensen. Met het gratis bouwsoftware pakket is het mogelijk te chatten via een project chat en een algemene chat. De 3 betaalde pakketten zijn geschikt voor bedrijven die slim willen samenwerken en het overzicht willen bewaren. Ieder pakket verschilt in mogelijkheden met betrekking tot de software. Zo is het mogelijk projecten aan te maken in de software, externe samenwerkingen te betrekken, inzicht te krijgen in projectmanagement en documentenbeheer en zijn urenregistratie en personeelsplanningen ook ieder moment terug te vinden. Kortom: Jij bepaalt in hoeverre jij het overzicht van jouw bedrijf bewaakt!

Voordelen bouwsoftware Woub
Met bouwsoftware beschik je over een digitaal portaal waarin de werkgever en werknemers samenkomen om te werken naar een zo goed mogelijk eindresultaat. Omdat er bij projecten in de bouw veel elementen en personen komen kijken is een digitale omgeving extra handig om het overzicht te bewaken.

Met de bouwsoftware van Woub is er keuze uit verschillende soorten software waardoor je niet vast zit aan 1 soort software waarvan je sommige elementen misschien niet zult gebruiken. Op deze manier pas je jouw pakket aan naar jouw wensen en bepaal je zelf wat terug te vinden is in jouw bouw software pakket. 

Tot slot bewaak je door middel van bouwsoftware bouwprojecten en stel je alle belanghebbende op de hoogte van het aankomend project met bijbehorende planning. Op deze manier voorkom je faalkosten binnen je bedrijf. 

Bij Woub is er keuze uit 3 verschillende software pakketten die ieder de mogelijkheid bieden meer overzicht te krijgen in jouw bouwbedrijf. Jij bepaalt zelf welke elementen jij graag terug ziet in jouw bouwsoftware.

Software in de bouw is een digitaal platform waarin alles met betrekking tot het werk in de bouw terug te vinden is in een overzicht waar werkgever en werknemers samenkomen. Het doel van software in de bouw is het overzicht over verschillende projecten intern en extern te bewaken.

Bouwsoftware is geschikt voor alle soorten bedrijven die werken in de bouw. Binnen deze branche werkt ieder bedrijf met verschillende bouwprojecten en werknemers waardoor het overzicht snel kwijt is. Bouw software biedt de mogelijkheid het overzicht binnen jouw bouwbedrijf te bewaken.

Het voordeel aan bouwsoftware is dat je meer inzicht en overzicht krijgt op jouw bouwprojecten waardoor tijdwinst wordt gemaakt en de kans op faalkosten aanzienlijk wordt verkleind. 

De kosten voor software voor in de bouw bepaal je geheel zelf. Bij Woub is er keuze uit 3 verschillende software pakketten ieder gevuld met elementen die helpen het overzicht binnen jouw bedrijf te bewaken. Jij bepaalt zelf welke elementen je graag terugziet in de bouwsoftware. 

De software voor de bouw is eenvoudig terug te vinden in een app die downloadbaar is op ieder apparaat. Op deze manier heb je op ieder moment van de dag beschikking tot de software.

Ontdek gratis alle voordelen van Woub