‘’Bij Woub zijn we dankbaar dat we iedere dag duizenden vakbazen mogen helpen om productiever samen te werken. ’’

Het verhaal achter Woub

Lorenzo Zuppelli en Stefan van Jole richtten Woub in 2018 op vanuit een hoop frustraties, tegenslagen en een bijna burnout-ervaring. Toen het aannemersbedrijf van de vader van Lorenzo bijna failliet ging, vroeg zijn vader Lorenzo om hulp. Iedereen in het bedrijf, inclusief de vader van Lorenzo, was het plezier in het werk volledig kwijt. 

Door slechte onderlinge communicatie liepen de frustraties over en weer hoog op en doordat er veel misging op de werkvloer stegen de faalkosten met de dag. Het bedrijf liep continu achter de feiten aan. Op kantoor maakte Lorenzo als werkvoorbereider zelf ook mee hoe hoog de werkdruk soms was. Na een tijdje liep hij volledig over en zat hij bijna tegen een burn-out aan. Hij voelde zich een complete mislukking. 

Lorenzo besloot zich niet uit het veld te laten slaan en alle frustraties, problemen en stressvolle momenten te gebruiken als kracht. Hij stopte al zijn tijd en energie in het bedenken van een oplossing om echt makkelijk met elkaar te kunnen communiceren. Dat lukte, het bedrijf van zijn vader werd winstgevend en alle werknemers vonden het plezier in hun werk gelukkig terug. 

Werk is een derde van je leven. Elke dag met plezier en trots kunnen werken, zonder gedoe, is superbelangrijk. Voor iedereen. Meer lol in je werk, dat is de missie van Woub. Daarom ontwikkelden Stefan (jarenlange ervaring in de IT) en Lorenzo (praktijkervaring in de bouwsector) communicatiesoftware die samenwerken echt makkelijk maakt. Deze communicatie-oplossing helpt nu al meer dan ruim 4.100 gebruikers. Dat geeft niet alleen de oprichters, maar het hele team van Woub enorm veel energie. Hier doen wij het voor! 

Ons DNA

Woub, onze trots. Het idee ontstond letterlijk op de werkvloer. Een simpele oplossing om tijdens projecten écht makkelijk te communiceren, die was er nog niet. Daarom zijn wij de eerste projectcommunicatie app. Sinds onze oprichting in 2018 hebben we maar één doel: klanten elke dag zonder gedoe laten werken. Want waarom moeilijk doen, als het samen kan? In samenwerking ontstaan pas echt mooie dingen. Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Voor meer lol in je werk hebben we echt alles over. Het is belangrijk dat iedereen weet waar we voor staan. Want hoe hard we ook doorgroeien, welke veranderingen we ook meemaken, onze waarden zullen altijd hetzelfde blijven:

Ontdek gratis alle voordelen van Woub