“Alle projecten van A tot Z in één systeem, Woub geeft Letterkunst inzicht én overzicht”

Organisatie: 9 medewerkers
Projecten: Signing 
Woub pakket: Compleet

Letterkunst, een signbedrijf voor binnen -en buitenreclame, zocht een manier om te digitaliseren. Om processen te optimaliseren en te finetunen. Het bedrijf werkte onder andere met geprinte informatie. Het bleek moeilijk het juiste systeem te vinden. Totdat Woub om de hoek kwam kijken en Letterkunst zich meer kon gaan concentreren op een paperless office.

Letterkunst bestaat al 18 jaar en is onlangs verhuisd naar een ruim en modern hoekpand binnen Berkel en Rodenrijs. Het bedrijf vervaardigt onder andere reclameborden, bouwborden en frames, raamfolies, full colour prints, magneetborden, lichtbakken, muurvinyls, autobelettering, geveldoeken, zonwerende folies, privacy folies, verlichte buitenreclame, autobelettering en bewegwijzering in onder andere winkelcentra, kantoorpanden en ziekenhuizen. 

Heel gebruiksvriendelijk

Een collega werd geattendeerd op Woub via een bericht op sociale media. Letterkunst zocht vervolgens contact met Woub, draaide een proefperiode en besloot daarna om met Woub verder te gaan. 

“Woub is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Alle collega’s beschikken nu bij projecten over dezelfde documenten en informatie. Ook kunnen we gelijk na het uploaden van foto’s iets bespreken wat ter plekke speelt. Hierdoor kun je op een veel directere en snellere manier communiceren met elkaar. Mede ook dankzij de chatfunctie. Aan veel andere zaken is ook gedacht, een urenregistratie en een takenlijst bijvoorbeeld. Het aandragen van nieuwe ideeën wordt door Woub gewaardeerd en opgepakt. Er zijn al diverse nieuwe mogelijkheden bijgekomen sinds we Woub gebruiken.”

Win-winsituatie

Letterkunst vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en dat binnen een redelijk korte termijn te doen. De opdrachtgevers van Letterkunst benaderen het bedrijf om hun uitstraling te verfraaien door middel van muurbehang, vlaggenmasten, geveldoeken, nieuwe buitenreclame, autobelettering, etcetera. “Het is voor onze opdrachtgevers leuk om te zien hoe hun oorspronkelijke wens tot uiting wordt gebracht. Door Woub kan er net sneller geschakeld worden op diverse vlakken. Dat is dus een win-winsituatie.” 

Zoeken is verleden tijd

”Wij zijn tevreden over Woub. We hebben overzicht en het zoeken naar informatie en de status van een project is verleden tijd.”

Ontdek gratis alle voordelen van Woub