WeFact

Factureer gemakkelijk gerealiseerde uren en materialen. Onze partner Wefact maakt factureren een fluitje van een cent. Je maakt er makkelijk facturen en offertes aan en krijgt eenvoudig inzicht in je administratie. De koppeling tussen WeFact en Woub zorgt ervoor dat je zowel je financiële processen als je projectcommunicatie op één centrale plek hebt in de cloud. Daarbij exporteer je met één klik een projectdossier waarmee je voldoet aan de Wet kwaliteitsborging.

Ontwikkelaar: Woub B.V.
Kosten: €25,- per maand (hier dient WeFact ook voor afgenomen te worden voor ten minste €15,75 per maand).
Meer informatieLees in dit helpartikel hoe de WeFact koppeling werkt. 

Welke voordelen levert de koppeling met WeFact op?

Met de koppeling tussen WeFact en Woub bespaar je tijd en voorkom je dubbele handelingen. 

Laat je inspireren hoe andere bedrijven Woub en WeFact gebruiken

Aannemer Karel Kamp

‘’Ik heb nu overzicht en iedereen weet wat hij moet doen. Het scheelt zoveel tijd en ergernis. Doordat onze onderaannemers ook allemaal in Woub zitten kunnen we nu heel snel communiceren. Iedereen weet wat er speelt, we hebben superkorte lijnen.”

Bubberman dakbedekking

‘’Woub levert ons tijdwinst op, doordat we nu heel snel met elkaar kunnen schakelen. Nu zetten we alles in Woub, weet iedereen meteen wat hij moet doen. We hoeven elkaar niet meer steeds te bellen voor vragen. We kunnen niet meer zonder.’’

Lees hier hoe je met Woub simpel aan de Wet kwaliteitsborging kunt voldoen

Een effectieve naleving van de Wet kwaliteitsborging (Wkb)begint met een naadloze communicatie tijdens de werkvoorbereiding. Als een project van start gaat is Woub de ultieme Wkb-tool voor de naleving van de Wkb. Woub stelt je in staat om moeiteloos te voldoen aan de eisen van de Wet kwaliteitsborging. Het digitaliseert het communicatieproces, verbetert direct de kwaliteit van het werk en vereenvoudigt het vastleggen van een consumentendossier (projectdossier) in Woub.

Voor bedrijven die nog niet voldoen aan de Wet kwaliteitsborging en een consumentendossier willen opbouwen, bieden wij een overzichtelijke reeks van 8 eenvoudige stappen:

1. Creëer draagvlak binnen je team
2. Maak een checklist in de werkvoorbereiding
3. Leg vast hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd
4. Betrek je onderaannemers in het proces
5. Waarschuw de opdrachtgever tijdig
6. Maak bij oplevering een herstelpuntenlijst
7. Exporteer het opleverdossier met één klik
8. Archiveer het digitale projectdossier in de cloud

Deze 8 heldere stappen, geïmplementeerd via Woub, maakt de naleving van de Wet kwaliteitsborging simpel en effectief. Je zult direct merken dat de algehele kwaliteit toeneemt en de faalkosten op de werkvloer dalen.

De meest gebruiksvriendelijke Wet kwaliteitsborging app voor vakmensen