Overstappen op digitale werkbon: Altijd op zak

Raak jij ook soms het overzicht kwijt met de papieren werkbonnen? Een digitale werkbon is een uitstekende vervanger voor de papieren werkbriefjes! Wanneer de werkbonnen digitaal zijn, heb je ze altijd op zak en kun je ze bekijken waar en wanneer je maar wilt. Met Woub heb je alle projectcommunicatie en werkbonnen in één app. 

Waarom een digitale werkbon?
Met de applicatie voor digitale werkbonnen kan iedere medewerker op de hoogte blijven. Als een medewerker een nieuwe taak krijgt of een wijziging in een bestaande taak krijgt, krijgt hij die direct te zien. Daarmee heeft de werknemer en werkgever altijd de laatste informatie over het project.

Daarnaast zijn de werkbonnen op ieder moment terug te vinden via de app. De app is te downloaden op ieder gewenst apparaat waardoor het toegankelijk is voor iedere werknemer. Daarbij is het ongemak van een onleesbaar handschrift op een papieren werkbon geheel verleden tijd.

Doordat alles geautomatiseerd is en iedere werknemer via de app beschikt over dezelfde software, heeft iedereen zijn administratie op orde en wordt er systematisch gewerkt op dezelfde manier. Tot slot wordt het werkproces versneld omdat je geen kasten meer vol hebt met administratie.

Digitale werkbon app
Woub heeft een digitale werkbon app ontwikkeld waar niet alleen de werkbonnen in terug te vinden zijn, maar alles wat jij nodig hebt om jouw bedrijf geordend te houden. Al je projectcommunicatie en informatie staat nu eindelijk in één app.

Met de 3 verschillende pakketten van Woub kies jij zelf wat er is terug te vinden in de app. Zo beschik je over de tools die jij wenst tegenover een schappelijke prijs. 

Digitale werkbon ipad
Of je nu beschikt over een Samsung, een Nokia, een iPad of een iPhone, de app van Woub werkt zowel op Android als op iOS. Met de app staat jouw personeel continu met elkaar in verbinding, zonder elkaar steeds te hoeven bellen. De digitale werkbon ipad werkt even goed als de digitale werkbon op de telefoon.

Digitale werkbon android
De digitale werkbon op android is ook gemakkelijk in te zien via de app van Woub. De app is downloadbaar via elke app store en op elk apparaat. Bespaar jezelf en jouw werknemers het gemak van een digitale werkomgeving waarin alle benodigde informatie en gegevens zijn terug te vinden. 

Een digitale werkbon in excel
Met de functies van Microsoft is het mogelijk een digitale werkbon in excel te maken. De tool brengt mogelijkheden tot het maken van een tabel waardoor de uren netjes terug te bekijken zijn. Echter geeft excel niet de mogelijkheid deze werkbonnen met alle werknemers te delen in een digitale werkomgeving. Daarnaast is het gevaar groter dat je werkbonnen niet kunt terugvinden doordat deze overzichtelijk zijn opgeslagen. 

Met de app van Woub zijn de gegevens per werknemer automatisch gekoppeld en gemakkelijk terug te vinden voor zowel werknemers als werkgever. Daarbij is niet alleen de digitale werkbon voor loonwerk in te zien, maar bevat de app een complete digitale werkomgeving waarin alle werkprojecten overzichtelijk zijn weergeven. 

Een digitale werkbon is een digitale registratie en overzicht van de afgelegde werkzaamheden.

Een digitale werkbon is eenvoudig in te vullen op elk moment via de app van Woub. Naderhand kun je de ingevulde werkbonnen op ieder moment inzien wanneer het jou uitkomt. 

Een digitale werkbon brengt een stuk meer overzicht ten opzichte van papieren werkbonnen. Daarnaast heb je nooit de kans een werkbon kwijt te raken en kun je de werkbonnen eenvoudig op ieder moment inzien via de app.

Jouw werkbonnen zijn digitaal te maken via de app van Woub. Deze app biedt niet alleen de mogelijkheid tot overzicht over werkbonnen, maar ook inzicht in opkomende projecten en planningen.

Ja, de digitale werkbonnen zijn te uploaden in de app van Woub. Wanneer deze geupload zijn kun je de werkbonnen op ieder moment inzien via de app.

Ontdek gratis alle voordelen van Woub

Hierdoor is Woub zo uniek

Icoon timer van urenregistratie

Binnen 30 minuten kan je je al opgestart zijn. 

Icoon duimpje omhoog

Ook voor de oudere generatie vakmannen.

Kies het pakket dat het beste bij je bedrijf past.

Icoon WKB proof

Met één klik exporteer je een projectdossier.

Icoon handen schudden

Werk gratis met externe partijen samen. 

Waarom 1095 bedrijven uit 41 verschillende branches voor Woub kiezen