Ruim 7.500 Woub gebruikers ervaren door de Woub Academy nu meer rust in hun werk.

Woub Academy

Veel mensen hebben nooit écht geleerd te werken. We werken heel inefficiënt omdat we ons gedrag en de werking van ons brein niet goed begrijpen. Daar gaat verandering in komen. Met de Woub Academy ga je leren hoe je meer rust in je werk krijgt en enorm veel tijd bespaard. Iedere kantoormedewerker krijgt toegang tot zijn eigen online leeromgeving in de Woub Academy. Zo kan iedereen in zijn eigen tijd en tempo het geheim van slim samenwerken aanleren. Deze online training is overal beschikbaar. Je kan er dus ook rustig thuis voor gaan zitten. 

Wat ga je leren?

In 11 superconcrete lessen gaan we jou en je collega’s met behulp van video’s en opdrachten het volgende individueel aanleren: 

Onze ‘meer rust in je werk’ guru

In 2016 had Lorenzo Zuppelli, mede-grondlegger van Woub, een bijna burn-out ervaring. Als werkvoorbereider weet hij als geen ander wat stress en weinig overzicht in de hectiek van de dag met je doet. Sindsdien heeft hij jarenlang onderzoek gedaan naar productiviteit, timemanagement en projectmanagement. Meer dan 500 uur aan verschillende podcasts en 21 boeken heeft hij platgeslagen tot het geheim van slim samenwerken. De Woub Academy gaat jou en je collega’s waardevolle inzichten bieden en enorm veel tijd besparen. Zo kan jij je tijd besteden aan wat echt belangrijk is voor jou.

Een nieuwe klant is pas het begin

Wanneer we beide hebben besloten graag met elkaar te willen samenwerken, dan begint het pas voor ons. En ja, wij zijn ook kieskeurig met wie we samenwerken. Wij willen namelijk alleen fans. Met onze klantsucces afdeling doen wij er alles aan om jullie verwachtingen te overtreffen. De Woub Academy, persoonlijk contact, supersnelle support, opstart trainingen, evaluaties en Woub checks gaan ervoor zorgen dat al jullie organisatiedoelen snel worden gerealiseerd.

Hoe goed werkgeverschap jouw organisatie aantrekkelijk(er) maakt

Lees hier waarom 1095 bedrijven je voor gingen.

Waarom 1095 bedrijven uit 41 verschillende branches voor Woub kiezen

5-sterren Google reviews door onze fans

Eenmalige opstart investering

Standaard €1950,-

Compleet  €2350,-

Pro €2750,-

Standaard - €1950,-

Compleet - €2350,-

Pro - €2750,-

Iedere nieuwe beheerder krijgt een licentie voor de Woub Academy
Levenslang supersnelle support & toegang tot het helpcenter
Vaste klantsucces specialist die samen met jullie de organisatiedoelen vastlegt
Meerdere evaluaties en Woub checks net zolang tot de doelen zijn behaald en jullie fan zijn
Instructiehandleiding voor de werkvloer
Training Wet Kwaliteitsborging
Digitale opstart training voor kantoor (Standaard)
Digitale opstart training voor kantoor (Uren)
Digitale opstart training voor kantoor (Planning)

Ontdek gratis alle voordelen van Woub