Plan heel simpel je personeel en projecten in.

Geen miscommunicaties meer op de werkvloer, dat is fijn. Met deze realtime personeelsplanning is iedereen direct op de hoogte van wijzigingen in de planning. Verschuif projecten heel eenvoudig in het overzicht en bepaal hoever de planning vooruit kan worden ingezien door collega’s. Zo kan iedereen efficiënt werken en verminder je faalkosten aanzienlijk!

Bespaar enorm veel tijd door simpel te plannen

Icoon van een Gannt chart

Plan eenvoudig collega’s in. Bij wijzigingen in de personeelsplanning kun je flexibel de planning aanpassen en bespaar je veel tijd.

Plan per project alle taken en collega’s op detailniveau. Met onze checklist heb je altijd grip en controle op grote projecten.

De planning is realtime waardoor de werkvloer altijd direct op de hoogte is als er iets wijzigt. 

Bepaal zelf hoeveel dagen voor aanvang een nieuw project zichtbaar is voor de werkvloer.

Maak verschillende groepen aan zoals collega’s, materieel of onderaannemers.

Icoon handen schudden

Plan eenvoudig verlof of vakantiedagen in, zodat je precies ziet wanneer iemand niet ingepland kan worden.

Al 1.243 gebruikers gingen je voor.

Hoe Woub zich onderscheidt

Onze specialisten maken graag tijd vrij om een gratis faalkosten scan. Tijdens deze analyse geven wij je inzicht in jullie verborgen faalkosten op de werkvloer.

We werkten zelf bij een renovatiebedrijf en weten daardoor wat de werkvloer echt nodig heeft. We ontwikkelden Woub óók voor de wat oudere generatie.

Wij staan altijd klaar voor iedereen die behoefte heeft aan extra persoonlijke ondersteuning. Ook in de gratis proefperiode. Laat maar weten hoe wij je kunnen helpen!

Ontdek gratis alle voordelen van Woub